Pouk na daljavo 11. 5.-15. 5. 2020 – obvestilo za učence

»Ni mi všeč, da se bo to zgodilo prav v mojem času,« je rekel Frodo.

»Meni tudi ne,« je rekel Gandalf. »In sploh nikomur ne, ki doživi takšne čase. A takšni ne odločamo o tem. Mi se imamo odločiti samo, kaj početi s časom, ki nam je odkazan.«

(J. R. R. Tolkien: Gospodar prstanov)

 

Drage učenke, dragi učenci!

Nihče izmed nas si ni izbral časa, v katerem živimo, še manj pandemije koronavirusa, ki je ohromila svet. Vemo, da ste naveličani vseh omejitev, ki jih je prinesla s sabo, in da nekaterim izmed vas pada motivacija za šolsko delo na daljavo. Tudi učitelji se vsakodnevno spopadamo z vprašanji, kako vam pomagati, da bo vaše delo čim učinkovitejše in da boste zadane naloge opravili s čim manj težav.

V zadnjih tednih je bil velik del nalog, ki smo jih za vas pripravljali učitelji, namenjen preverjanju znanja. V prihodnjih tednih pa nas vse skupaj čaka še ocenjevanje. Z načini ocenjevanja in datumi ocenjevanja znanja ste večinoma že seznanjeni. Pomembno je, da se dogovorov držite in v dogovorjenih rokih opravljate obveznosti. Le tako bomo s skupnimi močmi uspešno zaključili šolsko leto.

Posamezni razredi boste v naslednjih tednih pouk nadaljevali v šoli. Vse podrobnejše informacije boste tisti, za katere je predvideno nadaljevanje pouka v šoli, prejeli preko razredničark in šolske spletne strani.

Lepo vas pozdravljamo ravnatelj, učiteljice in učitelji ter vsi delavci šole

(Skupno 543 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...