V šolskem letu 2020/2021 se je naša šola prijavila na bralno tekmovanje Centra Oxford v znanju angleščine za 2. in 3. razred, da bi spodbudili razvoj bralne kulture v tujem jeziku angleščini med našimi najmlajšimi učenci in učenkami.

Bralno tekmovanje je potekalo med 10. 5. 2021 in 14. 5. 2021 v računalniški učilnici. Tekmovanja se je udeležilo 31 učencev in učenk 2. razreda ter 19 učencev in učenk 3. razreda. Priznanje prejmejo vsi bralci in bralke, ki dosežejo vsaj 50 % vseh možnih točk, tj. 20 točk od možnih 40 točk.

Z velikim ponosom obveščam, da so vsi naši bralci in bralke, ki so se tekmovanja udeležili, priznanje tudi osvojili.

Zahvalila bi se rada gospodu ravnatelju, Martinu Grosku, ki nam je omogočil udeležbo v tekmovanju in pogoje za tekmovanje, knjižničarki, gospe Mojci Prebil Podpečan, ki nas je oskrbela s knjigami, učiteljici, gospe Dragani Prepelič, ki nam je nesebično odstopila računalniško učilnico in nam pomagala pri uporabi računalnikov, razredničarkam, gospe Vlasti Rožič, gospe Danici Jakop Iršič, gospe Mariji Zorko in gospe Mojci Križnik ter učiteljicam angleščine, gospe Katji Medved, gospe Darji Arh Centrih in gospe Sabini Cmok, ki so za dobrobit naših otrok nesebično pomagale v času tekmovanja.

Dosežke učencev in učenk lahko pogledate tukaj.

Dostopnost