V četrtek, 6. 4. 2023, je potekala prireditev Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo, kjer se je v solističnih nastopih pomerilo več kot 30 pevsko nadarjenih osnovnošolcev iz Celja. Našo šolo so zastopale štiri tekmovalke: Heidi Cimerman, Alina Pintar Šečić, Neža Janc in Jasmina Plümper. V močni konkurenci zares odličnih pevcev so nastopile suvereno in prepričljivo.

V naslednji krog se je uspelo uvrstiti najmlajši, Heidi Ciemerman, učenki 4. a razreda.

Iskrene čestitke!

Vseslovensko petje s srci

V ponedeljek, 24. 4. 2023, bo vseslovenska prireditev Petje s srci, ko se bodo pri skupnem petju točno med 10.00 in 11.00 združili mnogi pevci po vsej državi, tako otroci kot tudi odrasli. Pri petju slovenskih pesmi bodo sodelovali pevci osnovnih in srednjih šol, vrtcev, zavodov in celo podjetij. Prepevali bomo tudi mi!

Območno srečanje osnovnošolskih pevskih zborov “Pesemca 2023”

Tudi pretekli teden je bil izrazito glasbeno obarvan. Oba zbora naše šole, tako otroški kot tudi mladinski, sta nastopila na reviji osnovnošolskih zborov občin Celje, Vojnik, Dobrna in Štore. Za izjemno lep in uspešen nastop, ki ni ostal neopažen tudi pri strokovni ocenjevalki, jim iskreno čestitamo!

Mednarodno klavirsko tekmovanje Celeia 2023

Krištof Preložnik, učenec 3. b razreda, je na mednarodnem klavirskem tekmovanju Celeia 2023 prejel zlato plaketo za doseženih 99 od 100 točk!

Iskrene čestitke!

Dostopnost