Dvig spričeval

Spoštovani starši,

spričevala in ostalo dokumentacijo lahko dvignete v tajništvu do 10. julija 2024, in sicer vsak dan med 8.00 in 12.00.

Hvala za razumevanje!

 

Zadnji šolski dan

Spoštovani starši!

V ponedeljek, 24. junija 2024, bo spremenjena organizacija dela na šoli. Učenci pridejo v šolo ob 8. uri, avtobusni prevozi bodo potekali po ustaljenem voznem redu.

Pouk bo za vse učence končan ob 11.30. Kosila ne bo, razen za učence, ki ostanejo v podaljšanem bivanju. Odhod avtobusov izpred šole bo v vse smeri ob 12. uri.

Učenci od 1. do 5. razreda lahko tudi ta dan ostanejo v oddelku podaljšanega bivanja, prosimo vas samo, da razredničarko svojega otroka obvestite, ali bo vaš otrok ostal v podaljšanem bivanju.

Želimo vam lepe in brezskrbne počitnice!

Drugošolci pri čebelarju

Drugošolci pri čebelarju

Drugošolci smo enega zadnjih dni v šolskem letu izkoristili za raziskovanje bližnje okolice. Sprehodili smo se po Ljubečni in si ogledali vse ključne dele, področja in stavbe našega kraja. Pot nas je vodila do družine Gaber, ki se ukvarja z vzrejo čebeljih matic in pridelavo medu.

Svoje bogato znanje o čebelarstvu so izredno prijazno delili z nami. Pokazali so nam čebelje panje, predstavili čebeljo družino in opisali postopek pridelave medu. Ker smo pridno poslušali, smo se v pridelavi medu lahko preizkusili tudi sami. Odlično nam je uspelo, zato smo se lahko na koncu posladkali s čisto svojim medom, ki nam je zelo teknil.

Čebelarski družini Gaber smo hvaležni za čudovito preživeto dopoldne in sladke dobrote, s katerimi so nas razvajali.  

Učbeniki, delovni zvezki in šolske potrebščine 2024/2025

 

UČBENIKI IN DELOVNI ZVEZKI (2024-2025)

POTREBŠČINE 2024-2025

CENA KOMPLETA in SOGLASJE-DELOVNI ZVEZKI (2024-2025)

 

UČBENIŠKI SKLAD ZA ŠOLSKO LETO 2024/2025

OŠ Ljubečna razpolaga z učbeniškim skladom, s katerim omogoča izposojo učbenikov vsem učencem od 1. do 9. razreda. Ker ob vstopu v šolo postanejo vsi učenci uporabniki učbeniškega sklada, naročilnic za izposojo učbenikov ne bomo izdajali.
Učenci si lahko izposodijo komplet učbenikov za tekoče šolsko leto.
Ob koncu šolskega leta morajo vrniti nepoškodovane učbenike. Če učenec učbenik izgubi ali ga poškoduje, mora plačati odškodnino v skladu z 12. členom Pravilnika o upravljanju učbeniških skladov.

V šolskem letu 2024/2025 Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje krije:
-stroške izposoje učbenikov za vse učence od 1. do 9. razreda,
-stroške nabave delovnih zvezkov za 1., 2. in 3. razred.

Če si starši za svojega otroka ne želijo izposoditi učbenikov iz učbeniškega sklada, naj o tem pisno obvestijo skrbnico učbeniškega sklada, Mojco Prebil Podpečan, do 24. 6. 2024. Obvestilo pošljejo na naslov Osnovna šola Ljubečna, Kocbekova cesta 40a, 3202 Ljubečna ali na elektronski naslov knjiznica@os-ljubecna.si.
Delovne zvezke za učence od 4. do 9. razreda in potrebščine za učence od 1. do 9. razreda kupijo starši sami.

Ljubečna, 30. 5. 2024 Mojca Prebil Podpečan,
skrbnica učbeniškega sklada

Dostopnost